Kertausta menneestä

torstai 26. tammikuuta 2017
Paljon on vettä virrannut vantaassa ja asioita tapahtunut, ennen kuin olemme päässeet nykyiseen pisteeseen. Palaamme myöhemmin näihin tapahtumiin, mutta käydään läpi, missä menemme projektimme osalta.

Olemme ostaneet tontin - tietenkin 😁 Kyseisen tontin hankinta oli todella nopea. Kaupat tehtiin noin kuukauden päästä ensikäynnistä tontilta. Tontti lohkaistaan isommasta tontista omakseen. Tontti on jaettu ja lohkominen on parhaillaan käynnissä.

Arkkitehti/pääsuunnittelija, sekä rakenne- ja sähkösuunnittelijat valittu. LVI- suunnittelijasta on tarjouspyynnöt meneillään. Tavoitteena on saada valinta tehtyä ensi viikon lopulla. Seuraavana vuorossa vastaavan työnjohtajan kilpailutus. Tähän meillä on muutama ehdokas mielessä, mutta mielellämme otamme suosituksia vastaan.

Blogin ensimmäisessä viestissä ja Instagramissa olemme julkaisseet mallinnoksia tulevasta talosta. Yksityiskohtia vielä avoinna, mutta isossa kuvassa nämä kertovat hyvin tulevasta. Talon suunnitelmat etenevät hyvin. Talon pohjassa päädyimme omaan suunnitelmaamme, jota avaamme myöhemmin lisää. Arkkitehtimme teki meille rinnalle oman ehdotuksen pohjasta. Mikäli olisimme nähneet talon kyseisellä pohjalla ja päätös olisi pitänyt tehdä sen pohjalta, niin olisimme tehneet kaupat. Tässä tapauksessa ne pienet asiat ratkaisivat ja päädyimme omaamme. Jännä päivä huomisesta tulossa, saamme arkkitehdiltä seuraavat kuvat talosta. Olo on kuin lapsella jouluna.

Kauniisti lounnon muovaama kiviaita,
mikä lopulta tulee saamaan uuden sijainnin.
Tontilla olemme aloittaneet raivaamisen siltä osin, kuin se on tässä vaiheessa mahdollista. Ensi viikolla tontilla tehdään maaperätutkimus, joten toivottavasti säät ovat suosiolliset. Tontilla on risukkoa, mitkä haluaisimme siivota tutkimuksen alta pois.

Tapaamisia, kahveja ja pullia on jo tässä vaiheessa ollut niin paljon, ettei enää laskuissa mukana pysy. Odotettavissa on kuitenkin vielä paljon pullia. Tuleva kuukausi tulee olemaan kiinostava ja iso. Palataan niihin myöhemmin, mutta sen verran voi sanoa, että blogiaiheista ei tule olemaan pula.

Post Comment
Lähetä kommentti

Auto Post Signature

Auto Post  Signature